Be your beautiful self

Specialist in haarwerken en pruiken.

Soms bestaat er een kans dat jij je haar gaat verliezen. Bijvoorbeeld door chemokuren, alopecia of andere haaraandoeningen. Op die momenten willen wij er voor jou zijn.


Haaruitval is ingrijpend;
gevoelsmatig verlies je een deel van je identiteit.


 

Wij willen graag dat gevoel zoveel mogelijk beperken door samen met jou het juiste haarwerk uit te kiezen en bij je aan te meten. We kijken en luisteren naar jouw behoeftes, wensen en de mogelijkheden.

Persoonlijk begeleiding, kwaliteit en goede nazorg zijn bij ons gegarandeerd.

In onze salon is er een speciale ruimte ingericht zodat jouw privacy altijd gewaarborgd wordt. We hebben een brede collectie haarwerken bestaande uit synthetisch en echt haar.

Graag staan wij met liefde voor jou klaar. Wij zorgen voor het maatwerk waar jij juist nú zo’n behoefte aan hebt.

We beginnen altijd met een gratis en vrijblijvend persoonlijk gesprek, zodat jij je in de eerste plaats op jouw gemak voelt bij ons. Wanneer het noodzakelijk is bezoeken wij je thuis of in het ziekenhuis.

Na onze kennismaking maken we een vervolg afspraak om jouw haarwerk te passen. We knippen je eigen haar en brengen het haarwerk in model.

Vervolgens geven we je instructies over hoe je het beste om kan gaan met jouw haarwerk. Ook de verzorging, styling en het onderhoud nemen we met je door zodat je met een veilig en vertrouwd gevoel naar huis kunt gaan.

Onze nazorg      

Zodra jouw eigen haar weer begint te groeien kun je langskomen om je haar bij te laten werken voor een gelijkmatige en gezonde haargroei. Jouw eigen haar zal er weer goed uit zien tegen de tijd dat je het haarwerk niet meer nodig hebt. Deze service is helemaal kosteloos want we vinden het belangrijk dat je in deze periode tevreden bent over je uiterlijk.

 

Maak je dus geen zorgen! Met reeds dertig jaar ervaring en met respect voor jouw privacy zorgen wij ervoor dat jij je snel weer zelfverzekerd kunt voelen! Blijf je alsnog met vragen zitten? Niet doen, gewoon bellen! We zijn altijd telefonisch bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden.

 


Enkele voorbeelden van haarwerken:

 


 

Wij zijn aangesloten bij de Geschillencommissie (SGC) en de erkenningsregeling van de ANKO.

 

Chat openen
Hallo 👋
Waarmee kunnen we je helpen?